Ungdom

VSBK ungdom er en inkluderende social klub, hvor der er plads til alle – lige fra mini’er til veteraner og fra hyggespil til de mere seriøse motionister. VSBK favner den lokale bredde med stort nærvær. Ungdomstræningerne er delt op i 6 forskellige typer; Miniton, Nybegynder, Let øvede, Motion, Teknisk og Turneringstræning.
Herunder ses beskrivelsen af de forskellige muligheder. Hvornår hvilken træning forgå kan ses i tabellen nederst på siden. VSBK opfrodrer til at spillerne deltager i holdturneringen og/eller individuelle eksterne turneringer i løbet af sæsonen. Beskrivelse af dette de 2 slags turneringer kan ses ved at klikke her.
   
Nybegyndere:
Nye spillere sættes som udgangspunkt på et af nybegynder holdene, se tabel her under. Når barnet har lært at holde rigtigt på ketsjeren, kender til serveteknikken og de grundlæggende slag, vil barnet måske få tilbudt,at komme over på et andet hold. På den måde sikrer vi, at der ikke hele tiden forekommer ”nybegynder-indlæringsting” på de andre hold, og alle have noget ud af træningerne.
Motionstræning:
På denne træning er der fokus på at spille badminton, med mange "badmintonlege", som fx 'landskamp', 'rundt om nettet', 'engelske double' osv. Selvfølgelig  vil der også være slagtræning/teknik mm., så spillerne udvikler og forbedre sig, men der fokuseres ikke på dette. Dette er en oplagt træning for dem der gerne vil spille en masse badminton med vennerne/veninderne, og for slet og ret at have det sjovt - for det er det.
Teknisk træning:
Her er træningen præget af mange flere tekniske øvelser, benarbejde og slagtræning. Der vil dog også være spil, men i et meget begrænset omfang. Disse træninger er for dem, der syntes det er fedt at udvikle sig ved at øve benarbejde, slagtræning, osv. i størstedelen af træningstiden. Det forventes at spilleren kan basis slagene (clear, drop, serv, mm.) på et stabielt niveau, og er motiveret for sådan en træning.   
Turneringstræning:
Dette er for udvalge rutinerede spillere og har et vist niveau. Derudover forventes det at spillerne passer træningerne og spiller flere gange om ugen. Spillerne skal som minimum deltage i holdkamp turneringen for klubben.   
Miniton:
Miniton er et badminton koncept for børn i alderen 4 – 8 år MED EN AKTIV DELTAGENDE VOKSEN. Badmintonspillet leges ind i børnene med småspil, motoriske øvelser og leg for både barnet og den voksne. På den måde udvikles barnets motorik og det introduces til badminton spillet. Ved at den voksne spiller med, kommer fjerbolden oftere retur til barnet (sammenlignet med hvis de nye/meget unge børn spiller med hinanden). Det øger barnets udvikling betydeligt. Det er både sjovt og hyggeligt for barnet såvel som for den voksne.
OBS. ved indmeldelse til miniton er det kun barnet der skal tilmeldes, dette gøres på Tilmeldingssiden hvor der kan vælges miniton medlemsskab. 
   
Klubben har låne ketsjere til nybegyndere og hvis man endnu ikke selv har en ketcher. Fjerbolde sørger klubben altid for til træningerne. Børnene skal selv medbringe: Indendørssko, tøj som man kan bevæge sig i og en fyldt vanddunk. Klubben har en aftale med ”LI-Ning” der producer sportstøj, sko, ketchere, osv. Se mere under Klubtøj

Opstregning af ketcher

I klubben opstrenger Anne Knudsen Alnor ketcher,
hun kan kontaktes på tlf: 21705204
Træningstider 

I tabellen her under ses de forskellige træninger, tider og sted.

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Lørdag
 

Virum Hallen (Hal 2)

Virum skole (stor hal)

Virum skole (stor hal)

Virum skole (stor hal)

Virum Hallen (Hal 2)

 

16:00 - 17:00
Junior
7 - 9 år 

16:00 - 17:00
Junior +
ca. 10 - 11 år

16:00 - 17:00
Let øvede
7-9 år 

16:00 - 17:30
Nybegyndere
10-12 år

9:30 - 11:00**
Miniton 
4 - 8 år m/voksen

 

17:00 - 18:30
Teknisk træning
Øvede >13 år

17:00 - 18:30
Nybegyndere
>11 år 

17:00 - 18:00
Motion
10-12 år

17:00 - 18:00
Teknisk træning 
Øvede >13 år

 
   

18:30 - 20:00
Motion
>12 år

18:00 - 19:00
Motion
>12 år

   
     

19:00 - 20:00
Turneringstræning*

*
1. Ons i md. U11/U13
Øvrige Ons U15/U17

   ** Bemærk 1. lørdag i md er det 9:45 - 11:00