Ungdom

VSBK ungdom er en inkluderende social klub, hvor der er plads til alle – lige fra mini’er til veteraner og fra hyggespil til de mere seriøse motionister. VSBK favner den lokale bredde med stort nærvær. Ungdomstræningerne er delt op i 5 forskellige typer; MiniTon, Begynder / let øvede, (aldersinddelt) Videregående -, Teknisk- og Turneringstræning.
Herunder ses beskrivelsen af de forskellige muligheder. Hvornår træning forgår kan ses i tabellen nederst på siden. VSBK opfordrer til at spillerne deltager i holdturneringen/kampe og/eller til individuelle eksterne turneringer/kampe i løbet af sæsonen. Beskrivelse af dette de 2 slags turneringer kan ses ved at klikke her.
   
Begyndere / let øvede/Junior :
Nye spillere sættes som udgangspunkt på et af begynder holdene, se tabel her under. Når barnet har lært at holde rigtigt på ketsjeren, kender til serveteknikken og de grundlæggende slag, kan spilleren måske få tilbudt, at overgå til et andet hold. På den måde sikres det, at der ikke hele tiden forekommer ”begynder-indlæringsting” på de andre hold, og alle vil kunne få noget ud af træningerne.
Vidregående træning (aldersinddelt):
På denne træning er der fokus på at spille badminton, med mange "badmintonlege", som fx 'Landskamp', 'Rundt om nettet', 'Engelsk double', osv. Selvfølgelig vil der være slagtræning/teknik mm., så spillerne lærer nyt og udvikler sig, men der fokuseres ikke på dette. Dette er en oplagt træning for dem der gerne vil spille en masse badminton med vennerne/veninderne, og for slet og ret at have det sjovt - for det er det.
Teknisk træning:
Her er træningen præget af mange flere tekniske øvelser, benarbejde og slagtræning. Der vil dog også være spil, men i et mere begrænset omfang. Disse træninger er for dem, der syntes det er fedt at udvikle sig ved at øve benarbejde, slagtræning, osv. i størstedelen af træningstiden. Det forventes at spilleren kan basis slagene (clear, drop, serv, mm.) på et stabilt niveau, og er motiveret for sådan en træning.   
Holdkamp Turneringstræning:
Dette er for udvalge rutinerede spillere som har opnået et vist niveau. Derudover forventes det at spillerne passer træningerne og spiller flere gange om ugen. Spillerne skal som minimum deltage i holdkamp turneringen for klubben. 

 

MiniTon:                                                                                                                                                                         MiniTon er et badminton koncept for børn i alderen 4 – 8 år MED EN AKTIV DELTAGENDE VOKSEN. Badmintonspillet leges ind i børnene med småspil, motoriske øvelser og leg for både barnet og den voksne. På den måde udvikles barnets motorik og badmintonspillet introdukseres. Ved at den voksne spiller med, kommer fjerbolden oftere retur til barnet (sammenlignet med hvis de nye/meget unge børn spiller med hinanden). Det øger barnets udvikling betydeligt. Det er både sjovt og hyggeligt for barnet såvel som for den voksne.  

OBS. ved indmeldelse til MiniTon er det kun barnet der skal tilmeldes, dette gøres på Tilmeldingssiden hvor der kan vælges miniton medlemsskab. 

Udstyr - Hvad skal man have med?  Klubben har låne ketsjere til begyndere og hvis man endnu ikke selv har en ketcher. Fjerbolde sørger klubben altid for til træningerne. Børnene skal selv medbringe: Indendørssko, tøj som man kan bevæge sig i og en fyldt vanddunk.

Klubben har en aftale med ”LI-Ning” der forhandler sportstøj, sko, ketchere, osv. Se mere under Klubtøj

 

Prøvetimer

Opret en profil og Tilmeld til prøvetimer

 

 

Hjælpendehænder fra forældre og frivillige: 

Tilmeld til forældre/frivillige pulje

Opstregning af ketcher

I klubben opstrenger Maria Knudsen Alnor ketcher,
hun kan kontaktes på tlf: 20243372
Træningstider Sæson 2021 /2022

I tabellen her under ses de forskellige træninger, tider og sted.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Lørdag

Virum Hallen
(Hal 2)


Virum skole
(stor gymnastik sal)


Virum skole
(stor gymnastik sal)


Virum skole
(stor gymnastik sal)


Virum Hallen
(Hal 2)


16:00 - 17:00

16:00 - 17:00

16:00 - 17:00

16:00 - 17:00

9:30 - 11:00**

Begyndere / let øvede
under 11 år

(beginners / less than
1 year of practise)

Junior U9,U11,U13
ca. 7-13 år


(practised players)

Junior U9, U11, U13
ca. 7-13 år


(practised players)

Junior U9,U11,U13
ca. 7-13 år 

(practised players)

Miniton
4 - 8 år m/voksen

** 1. lørdag i md.
er det 9:45 - 11:00

       
17:00 - 18:30 17:00 - 18:30 17:00 - 18:30 17:00 - 18:00

Videregående træning
Øvede U13+


(practised players)

Videregående træning
Øvede U13+


(practised players)

Videregående træning
Øvede U13+


(practised players)

Turneringstræning
Holdspillere U11 / U13

(tournament players 9 - 12 years)

       
  18:30 - 20:00 18:30 - 20:00 18:00 - 20:00
 

Teknisk træning
over 12 år

(technical training for practised players)

Teknisk træning
over 12 år

(technical training for practised players)

Turneringstræning U15 og U17/19

(tournament players above 13 years)