Individuelle/holdturneringer for ungdom

VSBK ønsker, at få pustet mere gang i turneringerne for vores unge badmintonspillere. Det kan ske via individuelle turneringer (hvor man kan melde sig til som privat person - men gerne sammen med sine badmintonvenner). Det giver en enorm spille erfaring og det er sjovt at møde spillere fra andre klubber.
Vi opfordrer til, at forældrene søger information/tilmelder barnet på www.badmintonplayer.dk  eller via www.dgi.dk
Det sker at klubben skriver ud og opfordrer til helt specifikke turneringer, men kig endelig selv på Turnering sæsonplan  og find turneringer der passer den enkelte (spørg evt. trænerne om under hvilken alder og hvilket niveau deltage i). 
VSBK betaler deltagerprisen for de individuelle turneringer, send kvittering, underskrevet og med konto nr., til turnering@vsbk.dk Skriv "Ref turnering" i emnefelt. Der vil løbende være udbetaling, men deltager du i flere turneringer, så kan du sende dem samlet.

Der er en generelt god opbakning til ungdomsholdkampene og vi har flere hold tilmeldte. Det er Jakob Andreasen som tager sig af tilmeldingerne til holdkampene. Er man intresseret i holdkampe kan man sende en mail til Jakob på: jakob_a@hotmail.com. 
Når barnet er på et hold, må forældrene regne med, at skulle køre til nogle af kampene. Vi opfordre til at lave samkørsel, da det også styrker holdfølelsen og det sociale i klubben. Kampene spilles i weekenderne og der er typisk 4 - 6 kampdage hen over en sæson - afhængig af hvor mange hold der er tilmeldt. Der vil både være hjemmekampe og udekampe, udekampene ligger oftest inde for 30 min. kørsel.  På Holdturnering resultater og stilling ses alle VSBK's hold, her kan der ses resultater, stillinger, kommende kampe osv.
  
Nolge af holdene mangler pt. en holdleder. Det er typisk en forælder eller flere på årgangen, som udfører opgaven som holdleder. Den er meget overkommelig og går ud på at samle holdet (dvs. min. 4 spillere), ved at kontakte (oftest på mail) spillerne på årgangen som har meldt sig til holdturneringen. Når holdlederen har fundet ud af hvem der kan den aktuelle weekend, sendes listen til træneren. Denne har så ansvaret at sætte holdet (double makkere, osv). Herefter skal holdlederen taste holdet tind på www.badmintonplayer.dk (instruktion følger) senest dagen før. Holdlederen behøver ikke selv køre med til alle kampene. Det kan sagtens gøres af nogle de andre forældre. Er men intresseret i at blive holdleder så kontakt  Jakob Andreasen, jakob_a@hotmail.com.