Årets badminton sommerskole uge 27

 for unge mellem 8 - 11 år

Mandag - Fredag kl. 9 - 15

i Virumhallen, Geelsplads 40

Deltagerne får i løbet af ugen kendskab til hvordan ketcheren holdes korrekt ift. forskellige slag, servetræning, slagtræning, benarbejde og til forståelsen af badmintonspillet generelt. Det vil skinne igennem at der er plads til alle i VSBK  - både de nye spillere og de mere øvede spillere, hvorfor børnene i nogle af seancerne vil være niveau opdelte. Flg. træningselementer vil indgå igennem ugens program: opvarmning, kondition, motorik, øje-hånd koordination, koordination, styrke (med egen krop som vægt), hurtighed og koncentration.

Dagene vil blive præget af mange spil-lege, så dét at spille badminton og træningen leges ind i børnene. Herved opnås et fællesskab og det sociale element styrkes. Legene planlægges både at foregå i hallen, på og udenfor banerne samt en del udendørs aktiviteter (hvis vejret tillader det) som f.eks: løb, kast, rundbold, skattejagt.

Medbring flg. til sommerferieskolen:

  • Indendørs- og udendørs sko
  • Sportstøj/bevægeligt tøj til både indendørs og udendørs brug – tjek vejrudsigten, da der hvis vejret tillader det også vil være udendørs aktiviteter
  • Solcreme (vi sørger for ”smøre-ind pauser”)
  • Madpakke (vi har adgang til køleskab, men kan ikke varme mad op)
  • Drikkedunk – HVER DAG (meget vigtigt)

Ketchere kan lånes af klubben. 

Det vil selvfølgelig glæde os hvis der er nye spillere som har lyst til at forsætte med træningen i klubben i den kommende sæson - som er samstemmende med skolestarten - info. omkring dette vil I modtage senere.

Det er meget vigtigt at give besked til kontakt-træneren, hvis jeres børn er forhindrede i at komme én eller flere af dagene. Hvis barnet er forsinket den pågældende dag gives besked om det. Giv under alle omstændigheder besked hurtigst muligt. Ved sygdom eller akut opstået afbud, så gives der besked til træneren.

Her er de trænere som jeres børn kommer til at være sammen med i ugen.