Januar sidste unge fjer-weekend

5. februar 2018 20:24 , af Laila Kjærgaard

Januars sidste weekend var en af de store holdkampe weekender - med hele 4 holdkampe.

U11DX’s holdkampe flyttede vi til Engelsborghallen, da der var lige lovlig mange kampe på programmet i Virum hallen, da seniorerne have hele 2 kampe som skulle afvikles.                                                                                                                Stemningen og holdånden var i top i Lyngby, selvom VSBK var overmatchet fuldstændig i den ene kamp og der var en del ventetid. Selv om det ikke blev til en holdsejr i 2. holdkamp, så var der god oprejsning med bl.a. en 3-sæts kamp som blev hevet hjem af VSBK.

U13DX mødte tidligt op i Herlev og blev også rendt over i en af holdkampene, og kæmpede godt i den 2. holdkamp, hvor kampene var betydelig mere jævnbyrdige. Herfra meldtes også højt humør hos vores spillere, for ”det er jo sjovt at møde andre badmintonspillere”, som en udtrykte sig.

U15DX var i Målev og mødte op til en låst dør indtil hallen! Modstanderne var derinde og heldigvis blev også Virum lukket ind efter at have hentet hjælp. Også her måtte VSBK kæmpe mod en suveræn modstander i den ene holdkamp, mens VSBK tog sejren med hjem i den anden holdkamp. Det var holdets sidste holdkamp i denne sæson og I endte på en flot 4. plads i rækken.

U15D tog til Ølstykke hallen. Her mødte vi en skadet ungdomsspiller udenfor hallen, som humpede afsted. Det viste sig at være én af vores modstandere fra Værløse, og da de kun var 4 afsted, så vandt Virum 2 kampe uden reelt at spille dem. En påmindelse til os alle om at få varmet godt op, så vi om ikke andet så forsøger at undgå skader. Det lille Værløse-hold vandt de spillede kampe så dén holdkamp var hurtig overstået. Der var til gengæld virkelig kamp til stregen i en yderst tæt single 3 sæts kamp – som VSBK to hjem til sidst, og vi vandt også holdkampen 4 – 2 mod Ølstykke.          

Dermed er der én spillerunde tilbage – lige med undtagelse for U15DX. Må I alle få nogle gode kampe at slutte holdturneringen af på – med mindre I går i slutspillet. Men det tager vi til den tid.                                                        

 

 

 

Vedhæftede filer